Alflotrans - Despre noi

Profilul companiei

Societatea comerciala ALFLOTRANS SRL s-a infiintat in anul 2008. In tot acest timp, am incercat sa venim in intampinarea clientilor nostri oricand au solicitat transporturi de marfa, atat pe plan local cat si international.

Punem la dispozitia dumneavoastra servicii in domeniul transporturilor rutiere de marfuri interne si internationale. Experienta noastra din ultimii ani si clientii constanti pe care ii avem, ne recomanda pentru profesionalism si seriozitate.
Cu sprijinul celor peste 250 de colaboratori, acoperim o gama larga de servicii in domeniul expeditiilor rutiere astfel:

  • Transporturi de marfuri generale
  • Transporturi agabaritice
  • Transporturi ADR
  • Transporturi frigorifice

Misiunea noastra

Scopul nostru este de a efectua transporturi in conditii de maxima siguranta, respectand toate normele in vigoare. Dorim sa va oferim cel mai avantajos raport calitate-pret pentru transporturile dumneavoastra. Detinem licenta pentru activitati conexe si asigurare, pe care o putem extinde in functie de valoarea bunurilor transportate, atunci cand situatia o impune.

Promisiuni

  • Sa oferim servicii de calitate.
  • Sa investim timp si cunostinte in relatia cu clientii.
  • Sa furnizam informatii utile din domeniul transporturilor fiecarui client.
  • Sa avem siguranta ca prioritate de top in procedurile de lucru
  • Sa punem la dispozitia clientului cea mai buna solutie, din toate punctele de vedere, pentru satisfacerea cerintelor acestuia.

Valorile noastre

LUCRURI CARE NE FAC SA FIM DIFERITI

Corectitudine

Am avut mereu ca scop o relatie transparenta cu toti colaboratorii nostri.Fiecare aspect al unei colaborari este bine pus la punct inca de la inceput .

Rapiditate

Experienta ne-a demonstrat ca un raspuns rapid si la obiect face de multe ori diferenta. Scopul nostru este sa raspundem cat mai prompt si eficient cerintelor dumneavoastra.

Seriozitatea

Seriozitatea este unul din punctele noastre forte. Am fost mereu corecti,reusind sa respectam angajamentele asumate atat fata de clientii nostri cat si fata de furnizorii nostri de servicii.

Grija fata de mediu

Cautam pentru dumneavoastra in primul rand transportatori ce detin masini moderne, economice si prietenoase cu mediul inconjurator.

Conducerea companiei

Mihai Craia

Fondator si Director General

Dobrescu Andra

Director economic

Burnichi Florenta

Contabilitate

Alaturati-va

Indisponibil acum

Va invitam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra si va anuntam cand apar noutati.

Trimiteti

Servicii de expeditii catre orice destinatie.

Nicio destinatie nu este prea departe si niciun tip de marfa nu este prea complicat pentru noi.

solicitati o oferta